Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Ναυτεργατων / Δασικοί χάρτες: Ο φοροεισπρακτικός αποχαρακτηρισμός οδηγεί ... - Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά.

Απεργια Ναυτεργατων / Δασικοί χάρτες: Ο φοροεισπρακτικός αποχαρακτηρισμός οδηγεί ... - Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά.. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου:

((i)) 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ...
((i)) 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ... from athens.indymedia.org
Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Να μην λείψει κανείς από την. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45.

Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δράσεις της ...
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δράσεις της ... from www.radiovereniki.gr
Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

«αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και.

Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών.

Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Να μην λείψει κανείς από την. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και.

Γεμάτο πλοία το λιμάνι του Πειραιά -Δεμένα λόγω ...
Γεμάτο πλοία το λιμάνι του Πειραιά -Δεμένα λόγω ... from www.iefimerida.gr
Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik, εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Να μην λείψει κανείς από την. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. «καλούμε τα μέλη μας και. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Να μην λείψει κανείς από την. Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο.

Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου απεργια. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.